جستجو در مقالات منتشر شده


۳ نتیجه برای مقیم بیگی

علیرضا سلطانیان، مریم میر فخرایی، حسین محجوب، عباس مقیم بیگی، شاهین آخوندزاده،
دوره ۱۰، شماره ۲ - ( دوره ۱۰، شماره ۲ ۱۳۹۳ )
چکیده

مقدمه و اهداف: شیوه‌های استاندارد برای مقایسه اثر دو دارو در کارآزماییهای بالینی کنترل‌دار تصادفی شده در حضور عدم اجابت کامل دارو، روش مبتنی بر قصد درمان (ITT) یا مبتنی بر پروتکل (Per-protocol) می‌باشد. هر یک از دو روش  یاد شده در برآورد اثر داروها معایبی داشته و محققان هنوز در انتخاب یکی از آنان ابهام دارند. در این مطالعه سعی شده است که دقت دو روش یادشده با استفاده از شبیه‌سازی مونت کارلو مقایسه شود .

روش کار: مطالعه حاضر یک مطالعه ثانویه بوده که روی ۶۰ بیمار اسکیزوفرنی مزمن به منظور مقایسه تأثیر داروی سلکوکسیب به همراه ریسپردون در مقایسه با ریسپردون به همراه دارونما انجام گرفت. برای انتخاب یکی از روش‌های مبتنی بر قصد درمان و مبتنی بر پروتکل از شبیه‌سازی مونت-کارلو و شاخص‌های نیکویی برازش آکاییک (AIC) و بیزین (BIC) استفاده شد.

نتایج: شبیه‌سازی مونت-کارلو نشان داد که با ثابت بودن نسبت عدم اجابت بیماران، وقتی که تعداد نمونه کم می‌باشد (n=۳۰ یا n=۶۰)، روش مبتنی بر قصد درمان نسبت به روش مبتنی بر پروتکل بر اساس شاخص آکائیک و شاخص اطلاع بیزی، نیکویی برازش بیش‌تری دارد، اما با افزایش حجم نمونه در گروه‌های درمانی (۱۰۰n=) روش مبتنی بر پروتکل نسبت به روش مبتنی بر قصد درمان نیکویی برازش بیش‌تری دارد.

نتیجه‌گیری: در این مطالعه مشاهده شد که وقتی تعداد نمونه‌ها تقریباً بزرگ است، روش مبتنی بر پروتکل نسبت به روش مبتنی بر قصد درمان برای کنترل اثر عدم اجابت بیماران ممکن است که نیکویی برازش بیش‌تری داشته باشد.


آرمین نقی پور، عباس مقیم بیگی، نسرین شیر محمدی، علیرضا سلطانیان، سلمان خزایی، شراره نیک سیر،
دوره ۱۷، شماره ۴ - ( دوره ۱۷، شماره ۴، زمستان ۱۴۰۰ ۱۴۰۰ )
چکیده

مقدمه و اهداف: سرطان پستان رتبه اول بروز را میان زنان ایرانی مبتلا به سرطان دارد.
روش کار: پژوهش حاضر مطالعه توصیفی از نوع مقطعی و جمعیت موردمطالعه زنان مبتلا به سرطان پستان در ۹ شهرستان استان همدان بود. تمام زنان مبتلا به سرطان پستان طی سال ۱۳۹۴-۱۳۸۷ وارد مطالعه شدند. ثبت سرطان پستان بر مبنای روش پاتولوژی است که اطلاعات مربوطه از مرکز بهداشت استان همدان جمع‌آوری شد. نمونههای موردبررسی به چهار گروه به تفکیک سن (۵۰<و۵۰>) و موقعیت مکانی (شهر،روستا) تقسیم شدند. رسم نقشه مناطق پرخطر در استان همدان از GeoBUGS و بر اساس برآورد خطر نسبی تعدیل‌شده(RR*) در نرم‌افزار OpenBUGS v ۳,۲.۳ استفاده شد. همگرایی زنجیره‌های تولیدشده برای توزیع-های پسین از برنامه Coda تحت نرم‌افزارR v ۴,۰.۲ از آزمون دوربین-رافسون انجام شد.
یافته‌ها: در مطالعه حاضر ۱۳۱۶ زن مبتلا به سرطان پستان موردبررسی قرار گرفت. میانگین سن زنان ۹۸/۱۲±۳۸/۵۰ سال بود. نتایج مطالعه نشان داد که بیشترین بروز سرطان پستان برای زنان شهری بیشتر از ۵۰ سال مربوط به شهرستان اسدآباد ۱,۳۲, CI%۹۵=(۰,۹۹,۱.۷۹))=RR*)، و کمتر از ۵۰ سال مربوط به شهرستان‌های تویسرکان (۱,۰۹, CI%۹۵=(۱,۰۸,۱.۳۸)=RR*) و شهرستان رزن(۱,۰۹, CI%۹۵=(۰,۸۵,۱.۴۰)=RR*) بود. هم‌چنین زنان روستایی بیشتر از ۵۰ سال شهرستان رزن ۱,۱۸, CI%۹۵=(۰,۸۲,۱.۷۳)=RR*) و کمتر از ۵۰ سال شهرستان ملایر (۱,۰۸, CI%۹۵=(۰,۸۱,۱.۴۵)=RR*) بیشترین بروز سرطان پستان داشتند.
نتیجه‌گیری: توزیع سرطان پستان در سنین مختلف و در سطح شهرستان‌های استان همدان متفاوت است. شهرستان اسدآباد تویسرکان، رزن و ملایر جزء مناطق پرخطر سرطان پستان در استان همدان است.

آرمین نقی پور، عباس مقیم بیگی، نسرین شیرمحمدی، علیرضا سلطانیان، سلمان خزایی، شراره نیک سیر،
دوره ۱۱۱۱، شماره ۰ - ( ۶-۱۴۰۰ )
چکیده

ta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-۸">ta name=ProgId content=Word.Document>ta name=Generator content="Microsoft Word ۱۵">ta name=Originator content="Microsoft Word ۱۵"> ta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-۸">ta name=ProgId content=Word.Document>ta name=Generator content="Microsoft Word ۱۵">ta name=Originator content="Microsoft Word ۱۵">


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله اپیدمیولوژی ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb